Kreativ kväll i ateljén - fullbokat!

Vi startar kvällen med att Sabina berättar om vinets väg från fält till flaska. Under tiden provar vi fyra olika viner och lär oss mer om druvans egenskaper. Ni får sedan möjlighet att kika runt i ateljén och uppleva både pågående, nya och äldre verk på nära håll. Marina berättar samtidigt om vad skapandet handlar om och betyder för henne. När vi har minglat en stund är det dags att vara kreativa! Vi blendar vin utifrån ett antal olika komponenter och njuter vårt verk tillsammans med passande tilltugg.

Kronan på verket blir sedan att sätta signatur på sin egen blend genom att utforma etiketten med hjälp av de olika material vi har dukat fram. En kväll att slappna av, vara sig själv, vara kreativ, träffa härliga människor och ha roligt!

Datum: 23/4

Marina är konstnären som skapar på ett helt eget sätt med akryl, spray, oljepastell, lera eller det material som känns rätt i stunden. Marinas motto är ”energi, glädje & goda vibbar"

Wine Wednesdays

Bengt & Minna Heino älskar livet, allt det vackra och kvalitet som håller länge. Därför skapade de sitt varumärke 'Minna Heino' - med syftet att bidra till en "må bra feeling"

Bra produkter och inspirerande upplevelser. I butiken (Nelsonsgatan 1, Borås) bjuder vi på härlig stämning och provning av både kvalitetsviner och hantverksskor.

Håll utkik efter våra Wine Wednesdays! Mer info och vårens datum kommer inom kort.


IN VINO VERITAS!