I samarbete med

MINNA HEINO

har vi laddat upp med ett antal provningar i butiken på Bryggaregatan 8 i Borås. Under våren 2022 har vi flera härliga teman att se fram emot:

Torsdag 24 februari. 

Vin & Ostprovning. Vi tar er med på en härlig vinresa till högre höjder, närmare bestämt Alperna. Vi provar viner från Österrike, Italien och Frankrike och kombinerar dessa med gudomligt goda ostar från respektive regioner. 

Torsdag 24 mars.

Spanska favoriter. Spanien är återigen ett hett vinland - med många olika spännande vinstilar att erbjuda. Vi djupdyker i såväl traditionell som modern vinmakning. En otroligt smakrik provning som givetvis kombineras med tapas!

Torsdag 28 april. 

Hållbara viner. Vi befinner oss mitt i våren och vad kan vara intressantare nu om inte friska, fräscha krispiga viner. Temat är hållbarhet och vi provar ekologiskt-, biodynamiskt- och naturvin. Givetvis matchar vi med sköna, gröna tilltugg.

Torsdag 19 maj. 

WOW - wines of women! Allt fler kvinnor tar plats runt om i vinvärlden, hur konservativ den än må vara. Och det är inte vilka kvinnor som helst, unga, driva och framgångsrika! En mycket nyansrik vinprovning - med tilltugg givetvis.

Begränsat antal platser. Först till kvarn.

295:- /p (150:- /p vid bokning av två eller fler tillfällen)

Provningarna sker i samarbete med MINNA HEINO

BOKA DIN PLATS HÄR.

En unik skräddarsydd stund!


Ska ni fira någon eller något och vill göra detta lite extra rekommenderar vi varmt en provning "hemma hos"Vi pratar ihop oss om vilket tema som kan passa; viner i säsong, från specifika områden eller särskilda druvsorter och matchar med tilltugg och/eller middag.

En mycket uppskattad aktivitet. En unik, skräddarsydd upplevelse från 495:- /person.

Passande tilltugg serveras och tips & recept på rätter för en helkväll kan levereras.

Padel & Provning


Winely har inlett ett samarbete med Lockryd Padel. Med konceptet ”Padel & Provning” skapar vi en aktivitet med fokus på träning, hälsa och medvetna dryckesval.

Samla minst åtta kollegor eller kompisar. Spela padel och njut av en skön relaxavdelning innan ni avslutar med vin- eller ölprovning med passande smaker till. Skjuts löser vi med padelbussen.

Pris per person 995:-

Kontakta oss för lediga datum och bokning.